Връзка
Вихър. Чувство.
Гняв. Неправда.
Брат. Сестра.
И остър меч.
Възел. Спор,
желаещ правда.
Камък. Дух.
И гола сеч.
Сам. Самотен.
Съжаляващ.
Мрак. И прошка,
вземащ – даващ.
Брат. Сестра.
Една душа.
Връзка. Кръв.
Живот. Съдба.
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados