18.12.2009 г., 10:39 ч.

Връзка 

  Поезия
580 0 0

        Връзка

 

Вихър. Чувство.

Гняв. Неправда.

Брат. Сестра.

И остър меч.

Възел. Спор,

желаещ правда.

Камък. Дух.

И гола сеч.

Сам. Самотен.

Съжаляващ.

Мрак. И прошка,

вземащ – даващ.

Брат. Сестра.

Една душа.

Връзка. Кръв.

Живот. Съдба.  

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??