Тежи над мене,
Оловно сиво-синьото небе..
И самотата,
По-самотна е от вчера..
Вали ме дъжд,
От чужди сълзи,
Заслужих ли такава смърт?
Или полвината от всяка истина,
Полвина бъдеща ще е от всяка смърт?!
© Просто Някой Todos los derechos reservados