6 nov 2019, 1:52

Все някога 

  Poesía
525 0 0

Все някога ще те допиша

и мастилото ще запази спомена за теб.

Точно, когато за последно те издишам,

ще застанеш пред мен 

като най-красивият портрет.

 

Все някога ще се случим отново

и ще се разпознаем в поредния стих.

Аз за теб ще бъда готова,

защото мастилото помни

къде точно те скрих.

 

Дали някога ще те допиша...?

Може би като спра да дишам...!

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??