12 may 2005, 10:03

Все още 

  Poesía
863 0 3

И казваш: Все още те обичам,
но... е по - различно отпреди"
И аз. Какво ни промени?
Нима е времето, което е било.
Поотъпкана е сякаш любовта ни.
Навярно пъзелът е подреден.
Не. Не сме готови за раздяла,
все още ни боли,
все още страстно ме целуваш
и допирът ти нежен ме гори
и погледът ти жив е.
Все още ръсят се звезди,
но някак си сме примирени.
Вихрушки, сняг и дъжд
останали са зад гърба ни.
Лодката се плъзга леко
по тихата вода,
преминали сме бързеите,
дано не дойде сухата река.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??