Душата ми не бе за продан,
марак заложена да е тя.
Сърцето ми не свири ноти,
защото липсва музата.
Очите ми се крият нощем,
когато няма светлина.
Сълзите ми се стичат още,
поради твоята вина .
Пьонка бях в игра неизбежна.
Лабиринт във мрак, без надежда.
Кой каза, че любовта е лесна?
© Todos los derechos reservados