22.10.2018 г., 0:48 ч.

*Все още без* 

  Поезия » Свободен стих
514 0 0

Душата ми не бе за продан, 

марак заложена да е тя.

Сърцето ми не свири ноти, 

защото липсва музата.

Очите ми се крият нощем, 

когато няма светлина.

Сълзите ми се стичат още,

поради твоята вина . 

Пьонка бях  в игра неизбежна.

Лабиринт във мрак, без надежда. 

Кой каза, че любовта е лесна? 

 

 

© Всички права запазени

Здравейте! Събрах отново смелост, да споделя нещо лично. Искрено благодаря за подкрепата и коментарите! Все още произведението не е озаглавено, но мисля с времето да го допълня и довърша!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??