Все още те обичам и мечтая
със твоя пъстър свят неповторим.
Духът ти е вълшебен и любим.
Все още те обичам и мечтая.
Нежния ти допир все желая.
Устните ти късче са от Рая.
Все още те обичам и мечтая
със твоя пъстър свят неповторим.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados