2.02.2021 г., 22:13 ч.

Все още те обичам 

  Поезия » Любовна, Строги форми
671 0 2

Все още те обичам и мечтая

със твоя пъстър свят неповторим.

 

Духът ти е вълшебен и любим.

Все още те обичам и мечтая.

 

Нежния ти допир все желая.

Устните ти късче са от Рая.

 

Все още те обичам и мечтая

със твоя пъстър свят неповторим.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??