Все по-близо до звездите
Моята илюзия чака пред вратата.
Поканвам я да влезе -
да си правят компания със самотата.
А аз на воля да си мечтая...
Ти си пазител на разбърканите ми мисли,
на моето неспокойствие,
на тайните ми дръзки желания...
Ти си потвърждението на моята мечта...
А аз съм все по-близо до звездите.
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados