30 oct 2009, 20:38

Все там... 

  Poesía
496 0 6

 

 

тя е силна

(по детски)

с дълбоки очи

и от празното нощем

рисува вселени...

 

с бледи устни

постила звезди

в тъмнината

тъгата си

вплели…                                                                                                                                                  

 

...

тя е тиха

(по детски)

с малки ръце

по които изписва

до дъно душата си...

 

в малки стъпки

бродира нозе

не открили

по пътя

съдбата си...

 

 …

тя е нежна

(по детски)

с къси коси

изтъкани

от есенен вятър...

 

закопчала е

в джоба

две топли очи

и ги пази

от себе си даже…                                                                    

 

...

тя не плаче когато боли

 

и по детски рисува

усмивки в очите

 

и те търси все още в зори

 

с бледи устни

все там...

 

под звездите...

 

                                                                                                                         ... bambina... 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??