Every time when I close my eyes...
Всеки път когато очите си затворя,
те виждам как лежиш в съня си спокоен.
Звездите кротко топлят небосвода тъмен,
летния ветрец едва докосва се до теб,
а ти необезпокояван недоловимо дишаш.
Иска ми се този миг да спре
и когато очите си отворя ти да си пред мен.
Но петлите първи веч пропяват
и на луната пътя е към края,
скоро слънцето ще достигне твоето лице.
Радостно и весел ще отвориш очите си прекрасни
и слънцето ще срещне своя опонент във тях.
Как искам никога очите си да не отворя,
как искам тоз` момент запечатан да остане.
© Юлия Todos los derechos reservados