Apr 13, 2006, 4:20 PM

Всеки път когато очите си затворя... 

  Poetry
1165 0 3

Every time when I close my eyes...

 

Всеки път когато очите си затворя,

те виждам как лежиш в съня си спокоен.

Звездите кротко топлят небосвода тъмен,

летния ветрец едва докосва се до теб,

а ти необезпокояван недоловимо дишаш.

 

Иска ми се този миг да спре

и когато очите си отворя ти да си пред мен.

 

Но петлите първи веч пропяват

и на луната пътя е към края,

скоро слънцето ще достигне твоето лице.

Радостно и весел ще отвориш очите си прекрасни

и слънцето ще срещне своя опонент във тях.

 

Как искам никога очите си да не отворя,

как искам тоз` момент запечатан да остане.

© Юлия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??