11 jun 2024, 22:33

Вселена 

  Poesía » De amor
88 1 0

 

Когато те видя

усмивка озарява моето лице,

а очите най-издайнически

ме предават,

че сърцето ми е твое.

 

Очи не мога да сваля от теб - 

непосилно е за мен, 

в мислите ми ден и нощ си ти. 

 

В сънищата ми си всяка вечер гост,

а името ти е молитва,

която прогонва всяко зло от мен.

 

Ти ми даваш сили

да се справя в трудност, 

показваш ми,

че светът е пъстър и прекрасен, 

вярваш в мен

и ме караш да летя. 

 

Прегръдката ти

е моят пристан,

сърце до сърце ли сме,

цялата вселена ни обгръща.

© Николина Божанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??