ВСЕОТДАЙНА ОБИЧ
Залез топъл,
после звездна нощ,
чувам вопъл
от любовна мощ.
Нежно вплитат се телата,
почувствали страстта,
сливайки се във тревата
да усетят нежността.
Любов красива, всеотдайна,
закриляна в нощта,
любов тъй чиста и омайна,
както в църквата – свещта.
В тъмнината свети,
огрява две сърца,
в едно са двете слети,
политат без крилца!
© Иванка Неделчева Todos los derechos reservados