12 мая 2013 г., 17:09

Всеотдайна обич 

  Поэзия » Любовная
870 0 2

 

            

                   ВСЕОТДАЙНА  ОБИЧ

 

Залез топъл,

после звездна нощ,

чувам вопъл

от любовна мощ.

 

Нежно вплитат се телата,

почувствали страстта,

сливайки се във тревата

да усетят нежността.

 

Любов красива, всеотдайна,

закриляна в нощта,

любов тъй чиста и омайна,

както в църквата – свещта.

 

В тъмнината свети,

огрява две сърца,

в едно са двете слети,

политат без крилца!

                  

                  

 

                  

 

 

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е наистина когато тревата е пораснала и може да се скубе!
  • Любов красива, всеотдайна,
    закриляна в нощта,
    любов тъй чиста и омайна,
    както в църквата – свещта.

    Поздравления!
Предложения
: ??:??