Всезнаещите са родени умни –
естествено, че повече от другите,
от тях не ще да чуеш празни думи,
те нормални са, а ние – лудите...
Всезнаещите винаги готови са
да докажат свойта компетентност,
акъл да дават винаги способни са –
без предел е тяхната интелигентност!
Всезнаещите не пропускат случай
да покажат своите познания,
те в живота всичко са научили,
знаят даже столицата на Албания!
Всезнаещите са не просто хора –
те са учени, професори... доценти!
Всезнаещите винаги печелят спора –
всичко ясно им е с точност до проценти!
Всезнаещите знаят две и двеста,
даже с триста без проблем се справят,
без грам усилия преодоляват теста,
който другите така и не успяват...
Всезнаещите имат мнение
по значими и не толкоз теми,
не поставяй думите им под съмнение –
умове огромни са, а не големи!
Всезнаещите имат отговор за всичко,
ала нещо дребно все забравят –
тез, които мислят си, че знаят всичко,
твърде често нищичко не знаят...
© Калински Todos los derechos reservados
Около мен са толкова много, че всеки ден се чувствам ужасно щастлива с толкова умни хора. Голяма късметлийка съм.