17 abr 2020, 14:16

Всички думи 

  Poesía » Canción de autor
948 0 0

По себе си меря самотата ти,
бавно протягам ръка.
Нищо, никога не е свършвало -
вдишване, спомен, гора.

Тъгата ти - разтварям във вените си,
дълго те гледам в очи.
Началото в себе си връща ни,
И аз вече съм ти!

Всички думи са казани,
всички цветя са есенни,
всички тайни - опазени,
всички звуци са песенни...

Любовта празнувам истински,
с твоята болка във мен.
Посрещане, въглени, изгреви -
след всяка нощ... идва ден.

Всички думи са казани,
всички листа са есенни,
всички тайни - опазени,
всички звуци са песенни...

© Иво Златанов Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1453 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??