6 may 2007, 11:48

Всички женски сърца 

  Poesía
611 0 1

Знам, че ми изневеряваш.
Нито тайните си ти ми поверяваш,
нито ме обичаш...
Но защо тогава ти ми обещаваш,
че всичко ще бъде наред,
а всъщност никога не изпълняваш
обещания предмет?

Хайде, давай, лъжи.
Не, не мога да те оставя - имаш адски красиви очи.
Не, не мога да те забравя - не ще да привикна
без да галиш моите коси...

Искаш да умра, нали?
От това, че ме нараняваш и изневеряваш...
А преди си мислех, знаеш ли какво?
Че искаш само едно - мен и моита душа,
ала не било така...
Ти искаш ВСИЧКИ ЖЕНСКИ СЪРЦА
!

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • една душа, едни очи, едно сърце... две съдби..не плачи!
    някъде ще намери те това което ще бъде и твоята съдба...
    усмихни се, изправи се продължи!
    сърцето по-силно ще забие ... търси!
Propuestas
: ??:??