9 may 2006, 14:11

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НАС 

  Poesía
853 0 9

   ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НАС

 

Отдавна заглъхнали думи ,

неизречени даже на глас ,

стояха те помежду ни ,

разтворили своята паст.

Отдавна забравени спомени ,

които даже не бяха ,

се промъкнаха тихо в дома ни

и подло , нахално  мълчаха.

Отдавна изминати пътища ,

които водеха незнайно къде ,

поехме с крачка уверена ,

за да търсим своето утре.

Но достигнали кръстопътя пореден ,

погледнахме бегло назад

и объркани всъщност открихме –

всички пътища водят към НАС...

© Мими Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??