9.05.2006 г., 14:11 ч.

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НАС 

  Поезия
852 0 9

   ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НАС

 

Отдавна заглъхнали думи ,

неизречени даже на глас ,

стояха те помежду ни ,

разтворили своята паст.

Отдавна забравени спомени ,

които даже не бяха ,

се промъкнаха тихо в дома ни

и подло , нахално  мълчаха.

Отдавна изминати пътища ,

които водеха незнайно къде ,

поехме с крачка уверена ,

за да търсим своето утре.

Но достигнали кръстопътя пореден ,

погледнахме бегло назад

и объркани всъщност открихме –

всички пътища водят към НАС...

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??