25 may 2006, 9:28

Всичкия въздух който вдишах 

  Poesía
649 0 2
Всичкия въздух който вдишах
Докато ти ме обичаше
Сега ме задавя
Сух
Стегнат е
Откакто от теб остана само
Вкуса ти по ръцете ми

Хайде да не се прибираме тази вечер
Да бъдем амфибии
С гордо вдигнати към луната
Опашки откриващи
Едно друго щастие

Хайде да върнеш погледа си
Защото вътре в мен е останал само
Кух спомен за възможно
Бъдеще умряло рано

Хайде да си ми причина
Да се поглеждам в огледалото
Опряно на стената
Прашлясало

Кой го е грижа
Искам си само желанието
Да съм щастлив

24.05.2006

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??