2 abr 2009, 13:34

Всичко е лъжа! 

  Poesía » De amor
1024 0 2

Всичко е лъжа -

и цветята, и тревата.

Живея на ръба,

обгърнат в самотата,

редом до лъжата.

 

Изчезна любовта ни,

угасна пламъкът.

Само споменът остана ми

и пак във тесен кръг

обви ме самотата.

 

Нима лъжа е всичко,

което преживяхме?

Загубен съм в гората,

в която се видяхме.

Нима лъжа бе ти самата?

 

Всички хубави моменти,

в които бяхме двама,

като стари инструменти

събираха праха

на наш'та тъжна драма.

 

И ето, ти изчезна,

сам сега кръжа

във надежда безполезна,

обгърнат в самота -

всичко е лъжа!

© Владимир Ганчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сигурна съм, че скоро ще намериш истинската любов. Не спирай да я търсиш.
  • Истинската идва най-накрая за да ни даде блаженство и вяра.Много хубав стих.
Propuestas
: ??:??