17 oct 2012, 9:52

Всичко е любов 

  Poesía » Otra
603 0 0

Всичко е любов

 

С любов започва всичко.

С вяра започва и денят.

Без любов животът няма смисъл,

смисълът на живота е тя.

 

С любов и вяра всичко се постига.

Те не се купуват с пари.

Една любов, истинска голяма,

може целия да те промени.

 

Всичко е любов!

Слънцето грее с любов.

Вятърът косите ми развява.

Слънцето вика ме с зов.

 

Една мечта в сърцето си побирам,

прегръщам я с любов и сила.

Една надежда като цвят,

обичана, с мен ликува.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??