15 dic 2021, 7:09

Всичко е наред, докато не осъзнаеш, че 

  Poesía
305 0 0

Един ден всичко ще изчезне

Като гръм от ясно небе?

Не.

Като порастването на едно дете,

като изчезването на две искри

в изпълнените с надежда и обич детски очи.

О,изненада!

Това явление си ти

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??