Всичко е възможно
С вяра и силно желание
няма неща невъзможни,
всяко, под тяхно влияние,
става от тежко и сложно,
толкова просто, че даже
идва самичко на гости,
сякаш с това да покаже
колко е лесно-стижимо,
колко е лесно, когато
вярваш, че винаги има
изход от гъстото блато,
вярваш в мисловните сили,
знаеш от теб, че зависи...
...Имаш мечти, но безкрили?
Слагай крилете им! ТИ СИ!
© Марин Цанков Todos los derechos reservados