14 sept 2005, 0:27

Всичко има край 

  Poesía
1106 0 1
Аз знам, че след всяко лято идва есен.
Че след всяка младост идва старостта.
Че след всяка радост идва неизбежно и тъга.
Че след всяка обич идва самота.

Аз знам, че само тази нощ си с мен.
Че утре ще ти бъда чужда, непозната.
Че искаш да ме имаш, но само заради плътта.
Че няма никога да ме обичаш, дори и на шега.

Аз знам, че с мене само си играеш.
Че за теб не значи нищо любовта.
Че за теб не мога даже да мечтая.
Че за мен си всичко на света.

Аз знам ще си отидеш,
щом огрее слънце росната Земя.
Аз знам когато ме повикаш
винаги към тебе ще вървя.

Аз знам след всяка нощ настъпва
с болка и деня.
Аз знам,че утрото красиво
ще убие всяка моя мъничка мечта.




© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??