2 dic 2015, 12:37

... Всичко избяга... 

  Poesía » De amor
392 0 2

Всичко избяга...


Всичко, всичко избяга, избяга всичко 

което не ни пречеше да се срещнем в градината…!

Всичко избяга, избягаха всички пречки, които 

ни спираха да се влюбим така безумно, избягаха…!

Всичко избяга, избягаха страха и самотата, 

съмнението и недоверието, розите ни срещнаха…!

Всичко избяга, от ръцете и уменията ни, избяга,

 за да не може да го спрем и да се предадем на любовта…!

Всичко избяга, избяга всичко, което ни отдалечаваше,

и затова не се поддадохме на нищо и на никого…!

Всичко избяга, избягаха техните предупреждения, че 

красотата ще е временна, но любовта ни изненадва ги вечно...!

Всичко избяга, избягаха техните укори, че сме 

в любовно грехопадение и че ще си платим прескъпо…!

Всичко избяга, притеснението и страданието, 

които никога вече няма да са в затвор, свобода ги осветява все...!

Всичко избяга и сега само искам да танцувам 

и да се нося мирно в прегръдките ти, през деня и през нощта…!

Всичко избяга и сега само искам да чувствам 

и да се отдам нежно на целувките ти, през деня и през нощта…!

Всичко избяга и сега само искам да заспивам 

галена от очите ти, да се събуждам от ударите на сърцето ти…!

Всичко избяга и сега искам вечно да живееш в моята душа, 

както и аз в твоята, да пазим любовта ни винаги…!

Всичко избяга, просто защото любовта ни се срещна 

в градината на всички рози и калии, люляци и хризантеми…!

Всичко избяга, защото любовта ни  се срещна 

с луната и със слънцето, сезоните се въртяха без календарите…!

Всичко избяга, защото любовта ни се срещна,

тя ни омагьоса и свърза ни в съдба една, душата и сърцето ни…!

Всичко избяга, защото любовта ни срещна, 

това е тя която ни затъмнява и осветява, страстта и-завладя ни…!

Всичко избяга, просто защото любовта ни срещна 

в градината на всички рози и калии, люляци и хризантеми…!

Всичко избяга, защото любовта ни срещна 

с луната и със слънцето, сезоните се въртяха без календарите…!

Всичко избяга, защото това е любовта, тя ни очарова и 

опияни завинаги, без да се замислим - се оставихме…!

Всичко избяга, това е любовта, не е никаква илюзия, 

ти се превърна в разума и смисъла на живота ми, скъпи…!!!...


Нищо друго не е от значение...


© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Младене!!!Така е всичко друго бяга, когато се появи любовта и нищо друго няма значение или поне не такова като нейното...!!!Поздрави!!!

    Ел, приятелко и аз ти пращам безброй много прегръдки...! И те очаквам с нетърпение макар вече да не е време за кафенце и затова те чакам с топло чайче и бисквитки.
  • Когато любовта влиза през вратата, всичко друго излиза през прозореца.
    Добре описваш, Лили, това позното усещане за всеки изпитал някога чувството наречено любов. Възхищавам се от постоянството в чувствата ти!
Propuestas
: ??:??