13 sept 2022, 14:50

Всичко може да е просто 

  Poesía
667 3 1



Кому е нужна тая злоба?
Кому е нужна тая жлъч?
Последна спирка ни е гробът,
до него всичко е калъч.

Всеки втори, ум раздава.
Инфузия на съвестта.
Животът, вяра заслужава
и награждава с чудеса.

Децата учим на интриги.
Моралът в раклите е скрит.
Кому са нужни днеска книги,
щом всичко се решава с клик?

Гълчат се малки и големи,
по примера на гадостта.
Немее цялата вселена
на хората пред глупостта.

А всичко може да е просто,
усмивка пълна с топлина.
Всички сме си само гости
на тая хубава Земя.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??