7 ago 2011, 22:16

Всичко може да се случи... 

  Poesía
524 0 0

Всичко може да се случи...

 

Ееее, разкажи ми, моля, с думи прости!

Казваш... всичко може да се случи...

Така е! Може хубавец  да дойде ти на гости

и за вечерта да си свободна да улучи!

 

Да отидете някъде навън,

на танц да те покани,

да слуша на смеха ти веселия звън,

да споделите нежни спомени от лани...

 

Как всеки правел се е на важен,

как тайно всеки е копнеел за контакт,

как той ти е казал, че погледът ти е малко влажен,

а ти си се врътнала със репликата: "- Млъкни, бе тарикат!"

 

От веселия спомен и случката нелепа

и двамата ще избухнете във смях,

и на никой не му се бърза, и всеки тепа, тепа,

защото знае... следват мигове на сладък грях!  

 

Във вечерта приятна, лятна,

ще се разхождате във звездната ù хлад,

ще се насладите на атмосферата приятна

и всеки ще се радва, че е още млад!

 

Ееее... после моментите не са за публиката важни!

Ясно е!  Очите и на двамата ще бъдат влажни!

И вече момчето не е тарикат...

и вече емоциите трупат се към обич, кат връз кат - кат връз кат!

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??