22 may 2011, 20:22

Всичко на света 

  Poesía » De amor
501 0 0


 

Не искам аз да те загубя

и дните да живея в самота.

В друг няма да се влюбя,

само твоя е моята душа.

 

За мен си всичко на земята,

най-милото и скъпоценно,

с теб виждам красотата

и в нещо най-обикновено.

 

И в трудните моменти си опора,

вярваш даже повече от мен,

слушаш ме, когато ти говоря,

дори когато сили нямаш и си уморен.

 

Сигурна в твоята прегръдка,

без страх вървя напред.

Мили, знай, че твоята целувка

ме разтапя като слънце - кубче лед.

 

Обичам, когато ме докосваш

и онзи поглед мил в нощта,

поглед, с който омагьосваш

и караш да забравя реалността.

 

Обичам усмивката прекрасна,

която грее, когато си щастлив.

Кажи, нима не ти е ясно,

че ще те обичам, докато си жив?

 

Не искам аз да те загубя.

Животът ще е тъжен и горчив.

От този сън не искам да се будя!

Той е просто толкова красив!

 

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??