20 ene 2023, 12:11

Всичко преминава 

  Poesía » Otra
580 2 2

Тленност страшна, тленност мила

в сърцето ми си се приютила,

а ума си покорила.

Отпращам те, скривам те в забрава,

но преходността ти плашеща успокоява!

Как едновременно убиваш и спасяваш?

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??