20.01.2023 г., 12:11 ч.

Всичко преминава 

  Поезия » Друга
577 2 2

Тленност страшна, тленност мила

в сърцето ми си се приютила,

а ума си покорила.

Отпращам те, скривам те в забрава,

но преходността ти плашеща успокоява!

Как едновременно убиваш и спасяваш?

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??