Jan 20, 2023, 12:11 PM

Всичко преминава 

  Poetry » Other
575 2 2

Тленност страшна, тленност мила

в сърцето ми си се приютила,

а ума си покорила.

Отпращам те, скривам те в забрава,

но преходността ти плашеща успокоява!

Как едновременно убиваш и спасяваш?

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??