27 nov 2006, 16:14

Всичко свърши! 

  Poesía
844 0 2
             Между нас всичко свърши,
             но аз все още те обичам,знай,
             сякаш гръм любовта ни прекърши,
             но ще бъда твоя аз до край.
             Ти не искаш да чуеш вече нищо за мен
             нежността отлетя и сега си студен,
             и се чудя защо продължавам да те желая,
             защо все още те обичам -аз не зная.
             Искам завинаги да те забравя-
             да угася огъня,който отвътре ме изгаря,
             но знам,че това е невъзможно
             и ми се струва далечно и сложно.
             Заслужаваш цялата омраза,на която съм способна,
             за това,че любовта ти към мен беше лъжовна,
             но кажи ми как да те намразя,как,
             като без теб душата ми потънала е в мрак.
             Трябва да се науча без теб да живея-
             да се радвам на живота,да се смея
             и пред болката вече глава да не скланям,
             а с трудностите занапред сама да се оправям!

© Десислава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??