3 mar 2018, 20:37

Всичко свършва с пропаст 

  Poesía
384 0 0

Вървях механично и тихо
през градините на живота,
застанах на ръба на пропастта
и някои ми дръпна връзката на обувката.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??