Mar 3, 2018, 8:37 PM

Всичко свършва с пропаст 

  Poetry
434 0 0

Вървях механично и тихо
през градините на живота,
застанах на ръба на пропастта
и някои ми дръпна връзката на обувката.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??