3 мар. 2018 г., 20:37

Всичко свършва с пропаст 

  Поэзия
377 0 0

Вървях механично и тихо
през градините на живота,
застанах на ръба на пропастта
и някои ми дръпна връзката на обувката.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??