Всичко заспа сред тишината
на моя чуден, сладък блян,
пречисти ме ти с добрината,
олекна ми и бях засмян.
Рози, нежност, светлина
разцъфтяха в душата моя,
заспах сред тая тишина,
унесен от магията твоя...
© Георги Todos los derechos reservados