Dec 23, 2021, 7:10 AM  

Всичко заспа сред тишината 

  Poetry » Love
850 0 0

Всичко заспа сред тишината

на моя чуден, сладък блян,

пречисти ме ти с добрината,

олекна ми и бях засмян.

 

Рози, нежност, светлина

разцъфтяха в душата моя,

заспах сред тая тишина,

унесен от магията твоя...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??