25 feb 2009, 22:06

Встрани от другите 

  Poesía » De amor
512 0 0
Причудливо и лудо -
всякакво ми е било,
всичко с етикет "Друго".
Винаги си бил извън всякакво общо число.

Всякакво, но не и цяло.
Сякаш така и не успях
малкото, което от теб съм  видяла,
да превърна в път към вековен грях.

Вековно ще е само желанието,
обрисуванo с измислени за мен и тебе цветове.
На мен не ми е тъжно, че недовършен оставаш.
В сърцето ми си встрани от другите - само това си бленувал за мен.


25.02.2009г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??