13 oct 2013, 15:07

Всяка нощ 

  Poesía » Otra
545 0 2

Полунощ е.
Кискат се сатири.
В очите им
танцуват самодиви,
а страстният им танц
нощта раздира
и се посипва
лунен прах.
Реката 
бляскава снага простира,
тежи водата,
тъмна като грях,
студена -
като острие 
на нож.
Прободен от любов
един от тях умира.
И от любов 
се ражда.
Всяка нощ. 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??