9 ene 2009, 12:09

Всяка нощ 

  Poesía
783 0 3

Всяка нощ валят сълзи,
всяка нощ за тебе плача,
твоите добри очи
търся повалена в здрача.

А нещо в мене шепне тихо:
Щом го обичаш, не плачи!
Той грее в твоята усмивка
и плаче с твоите сълзи!

Тъй пресушавам всяко утро!
Кроя изкуствени мечти.
И чакам някой да ги сбъдне...
Изкуствена ли съм? Почти...



На татко...

© Дарина Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??