14 may 2007, 12:23

ВСЯКА РАЗДЯЛА ЗАПОЧВА...(миниатюра) 

  Poesía
615 0 8
 


От безброй векове

всяка раздяла започва

с едно единствено нещо -

на очите първата среща...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??