22 mar 2008, 17:03

"Всяко зло за добро" 

  Poesía » Otra
693 0 1
Красива тя е като ангел
и с обич я боготвориш.
Не даваш лоша дума да й кажат,
не смееш да я нараниш!    

Поднасяш й сърцето си голямо,
обсипваш я с безброй звезди.
Без нея ти не можеш да живееш в радост,
присъства тя във всичките мечти!

Угаждаш й, навсякъде я водиш,
каквото иска й го даваш ти.
Не мислиш ли, че малко прекаляваш,
какво ти даде тя сега, кажи?

Но късно осъзнаваш свойта грешка
и рухва свят, изпълнен със мечти,
очите пълнят се със сълзи.
Къде е твоята опора? Къде е тя, кажи?

Къде е днес, когато ти си тъжен?
Къде са всичките приятели добри,
които ти остави, за да бъдеш с нея?
Защо си сам и те боли?

Понякога животът лош е,
но всяко зло било е за добро.
Ти злото срещна, щом се влюби в нея,
върви напред, там някъде е твоето добро!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ,,върви напред, там някъде е твоето добро!''

    ...и твоето, Криси!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??