Промяна чувствам аз във тебе,
изневярата усещам от много време,
в друга обич си се впуснал
и че ме обичаш се преструваш.
Усетих твоята промяна вечна
и в живота ти от първа се превърнах във поредна.
Дадох всичко за една любов, която пропиля с една ръка
и целия свят в краката ми преди време събра.
Не искай от мен да те забравя, защото и да искаш, не мога.
ОБИЧАМ ТЕ безкрайно, дори в живота ти да съм втора!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
Никога не позволявай да бъдеш втора!
Поздравления и целувки!