Jan 31, 2008, 10:08 PM

Втора 

  Poetry » Love
545 0 6

Промяна чувствам аз във тебе,

изневярата усещам от много време,

в друга обич си се впуснал

и че ме обичаш се преструваш.

Усетих твоята промяна вечна

и в живота ти от първа се превърнах във поредна.

Дадох всичко за една любов, която пропиля с една ръка

и целия свят в краката ми преди време събра.

Не искай от мен да те забравя, защото и да искаш, не мога.

ОБИЧАМ ТЕ безкрайно, дори в живота ти да съм втора!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??