24 feb 2008, 7:43

''Втори шанс'' 

  Poesía » De amor
679 0 0

                     ''Втори шанс''

 

  Днес, знам, ще има дискотека,

  ние нека да отидем заедно на дансинга.

  Хайде да изпеем песента,

  че купонът през вечерта и нас чака.

 

  Днес ще има само денс парчета,

 на които ще има много яки момичета и момчета.

  И затова сега ти дай ми в аванс

  един единствен и последен втори шанс, втори шанс.

 

 Денс музика май много се слуша

 и затова нека направим купона на годината.

 Купона на годината, че много се очаква

 от мен, от всеки мъж и от всяка жена.

© Кою Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??