Втори съвет за мъже
Щом си станал мъж железен… от длетата
направи си закачалка на стената.
Окачи на нея шлем и меч и броня,
но и дрешките на хубавата доня.
После нежно, но и смело във атака,
времето ненужно ти недей протака.
Стигне ли със теб небето и звездите...
ще те гледа като Господ във очите
© Христо Запрянов Todos los derechos reservados
Съгласна съм с теб!