Вуду магия
Построи за мен
много пясъчни замъци.
Сега ги отмиват вълните.
Открадна за мен
много цветя.
Още кълнат ме жените.
Като след Вуду магия:
Оглушах -
най-нежните думи тогаз ти изрече.
Ослепях -
душата си ти тогаз разсъблече.
Обичам те!
13.07.2010 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados